Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost

Godkjennelse og sertifisering

Om det gjelder UL- eller CSA-godkjennelser, Ex-godkjennelser eller andre markedsspesifikke godkjennelser – med Bürkert overholder du de nødvendige standardene uten problemer.

Når det gjelder sikkerhet finnes ikke om eller men. Ved siden av kundeønskene gjelder det å oppfylle nødvendige godkjenninger i ethvert marked.

Godkjennelser uten kompromisser

Bürkert oppfatter seg selv som produsent og tjenesteyter. Denne grunnregelen speiler seg i våre produkter, men også i produksjon og i bedriftens samtlige prosesser. Følgelig oppfyller vi de kriteriene som kreves for at Bürkert's løsninger skal kunne brukes over hele verden. Bürkert var en av de første produsentene av ventiler utenfor Nord-Amerika som oppnådde godkjenning og test i eget hus og som fortsatt har det.

Med vår fagkunnskap er vi i stand til å gjennomføre de nødvendige målingene selv, og ved behov også for at våre kunder skal oppnå den nødvendige godkjennelsen. Et eksempel av mange, på hvorfor du med Bürkert, også angående godkjenning, befinner deg på den sikre siden.

Min sammenligningsliste