Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost

Om Bürkert

Takket være vår fascinasjon for alt som er flytende, er vi globalt ledende innen måle-, styrings- og reguleringselektronikk for væsker og gasser. Sammen med våre kunder som partnere utvikler vi uvanlige løsninger for uvanlige utfordringer, eller leverer ved behov også enkeltkomponenter til oppgaver innen fluidikk. 
Vi kunne nå fortalt dere mye mer – om familiebedriften Bürkert, vårt sortiment av løsninger eller fremfor alt om Bürkert-teamet. Men det gjør vi ikke – for du bør kunne velge hva du ønsker å vite om Bürkert. Du kan altså ganske enkelt bla deg videre selv.

Keyvisual Bubbles

Bli bedre kjent med oss

Bürkert på 90 sekunder

Tall, data & fakta*

Ansatte

3500+

Produktomsetning

720 Mio. €

Forskning- og utviklingsandel

6,4%

Land globalt

30+

Familiebedrift

100%

Investeringskvote

24,8%

* Status 2022

Vårt løsningssortiment

Hos Bürkert elsker vi alt som er flytende – enten det gjelder gass, væsker eller også gode idéer. Vårt fokus er på alt fra farmasøytisk industri, næringsmiddelindustri og drikkevareindustri, via medisin-, laboratorie- og dentalteknikk, til elektronikk, halvledere og energi. Enten det gjelder standardprodukter eller automatiserte systemløsninger – sammen med våre kunder finner vi alltid en passende løsning.

Gründer Christian Bürkert -
en reise gjennom tid

  • Christian Bürkert, Gründer von Bürkert Fluid Control Systems

    Fra pioner til markedsleder

    Med visjonær innsikt, kreativ innovasjon og enorm handlekraft er Christian Bürkert en av gründerne i etterkrigstidens Tyskland som la grunnlaget for et nytt økonomisk system, integrert i en intensiv internasjonalisering. Hans uvanlige engasjement banet vei for nåtidens Bürkert, som er et globalt ledende selskap innen måle-, styre- og reguleringsteknikk. Men alt begynte ganske så beskjedent – på en liten bondegård i Ingelfingen.

    Til historien om Bürkert

Datter- og partnerselskaper