Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost

Ny programvarefunksjon: Batch-Controller for Gateway-typene ME43 og ME63

Den nye programvarefunksjonen «Batch-Controller» er nå tilgjengelig for typene ME43 og ME63. I forbindelse med våre ventiler og sensorer tilbyr vi dermed alle komponenter for din individuelle batch-doseringsløsning – fra en og samme kilde.

 

Batching Solution with FLOWave Flowmeter and Display

Hva er en batch-dosering? 

Med batch-doseringen hhv. tappingen er det snakk om et kontrollert avbrudd av væskeflyten. I tillegg til sensorer og ventiler spiller fremfor alt Batch-Controller en viktig rolle: Som sentral styreenhet i doseringsprosessen overvåker Batch-Controller sensordataene og regulerer ventilen. 

Tappeløsning fra en og samme kilde

Ved å kombinere vår Batch-Controller av typen ME43 eller typen ME63 med vårt omfattende sortiment av gjennomstrømningssensorer og ventiler kan vi utvikle individuelle batch-systemer, som er skreddersydde for dine behov – enten det er som koblingsskap (typen ME43) eller som feltinstallasjon (typen ME63). 
Utfylt med et display med forhåndskonfigurert batch-kontrollpanel mottar du alle komponenter som er påkrevd for din tappeløsning.

Derfor bør du velge doseringssystemer fra Bürkert – Dine fordeler oppsummert

✓ Individuelle batch-systemer: 
Valg av alle påkrevde komponenter og prosjektering via erfarne Bürkert-eksperter – en enkelt kontaktperson for ditt komplette tappesystem.

✓ Modulbasert konsept: 
Integrering og idriftsettelse via PLS eller som komplett digital Stand-Alone-løsning – Du har valget!

✓ Presise påfyllingsresultater takket være automatisk etterløpskorrektur: 
Vår selvstendig oppdaterende batch-funksjon analyserer kontinuerlig målt volum- eller massestrøm og tilpasser den automatisk til målvolumet.

✓ Intuitiv betjening: 
Klar for brukervennlige opplevelser? Oppdag displayet med forhåndskonfigurert batch-kontrollpanel eller programvareverktøyet «Bürkert Communicator» inkludert styrte assistenter for konfigurasjon og parametrering av ditt batch-system.

✓ Fleksibel integrering: 
Løsninger for koblingsskap- og feltinstallasjon gjør våre batch-systemer startklare for automatiseringskonseptet som du ønsker.

Låter det interessant? 
Dra nytte av vår omfattende kunnskap om anvendelse og teknikk, og motta individuell rådgivning om temaet batch-dosering. 

KontaktKontakt

Det er mulig å kommunisere med Bürkert via mange ulike kanaler. Vi er der for deg!

Min sammenligningsliste