Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost

Historien til fluideksperten Burkert

Fra pioner til markedsleder for Fluid Control Systems.

Historien om bedriften Burkert starter i året 1946. Firmagrunnleggeren Christian Bürkert hadde ideen om å utvikle og produsere nyskapende produkter for det elementære behovet på den tiden. Temperaturregulator for rugemaskiner, fotvarmeplater og kjøkkenkomfyrer utgjorde historiens begynnelse.

Suksesshistorien tar sitt løp

Med tiden ble fokusen dreid mer mot ventilteknikken. Firmaet ble til den etterspurte adressen i området magnetventiler. Med et visjonært blikk, kreativ oppfinnerånd og enorm handlekraft, bygde Christian Bürkert opp sitt firma. I dag er Bürkert en av verdens ledende tilbydere av Fluid Control Systems. Produktene omfatter hele bredden fra enkle ventiler til high-tech-sensorer – alltid teknologisk og kvalitativt på høyeste nivå.

Pionerånden lever videre

Dessverre opplevde ikke Christian Bürkert selv at alle hans mål og visjoner ble gjort til virkelighet. Han omkom i en flyulykke i 1971. Men hans pionerånd lever videre i familiebedriften. Med høyt motiverte medarbeidere som bringer sin kunnskap, viten og gode ideer inn i firmaet. Alt med det samme målet om å fortsette å være markedsleder og sikre firmaets uavhengighet. Dag for dag.

Min sammenligningsliste