Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost

Gjennomprøvd kvalitet!

To års garanti for reguleringsventil Type 8802

Type 8802 offers many values

Vårt løfte

  • Høyeste kvalitet, garantert!
  • Ingen problemer med korrosjon
  • Stenger uten on/off ventiler
  • Reduserer energiforbruk
  • Sparer driftskostnader

Fjern... korrosjon. Sammenlignet med lakkerte ventiler, sårbare støpejernskropper, er Bürkerts rustfrie ventil meget robust og med meget høy kjemisk motstandsdyktighet. ELEMENT designet gjør rengjøringsprosedyrer veldig enkle.    

Applikasjoner i hygieniske omgivelser

Den pneumatisk opererte reguleringsventilen Type 8802 er ideell for applikasjoner i hygieniske omgivelser og forenkler sertifisering i pharma og matindustrien for hele levetiden. I tillegg har Type 8802 ventilen følgende store fordeler:

Fordel: Ikke behov for ekstra on/off ventil

I pharma og mat-produksjon forsynes og reguleres temperaturer ved bruk av damp. Frem til nå har hver eneste reguleringsventil måtte hatt en ekstra on/off ventil for å kunne forsikre avstenging. Det er fordi PTFE-pakninger ikke tåler høye temperaturer over lang tid og at ståltetting alene ikke er godt nok. Men med Type 8802 reguleringsventil, er dette ikke lenger noe behov, ved ikke-kritiske applikasjoner. Med PEEK-pakning oppnår vi god nok tetting, opp til 185°C. Derfor kan vi med denne elimineringen, spare inn store investeringer!

Type 8802 steam application

Spar energi og driftskostnader grunnet lav-vekt design

Viktigst av alt,reguleringsventilen Type 8802 kan hjelpe til å spare energi og driftskostnader. Bürkert systemet er markant lettere og mye mere kompakt enn tradisjonelle ventiler: En tradisjonell DN40 ventil, med flenser, kan veie opptil 54 kg – sammenlignet med Type 8802 på 6 kg (!). I tillegg kan flensene sløyfes da Bürkerts rustfrie kropper kan sveises direkte inn i røret. Demontering for vedlikehold er ikke nødvendig, da den rustfrie overflaten ikke trenger å bli lakkert. Kort sagt, den enorme vektreduksjonen reduserer energiforbruket både under transport, montering og ved den daglige driften i envher dampbasert applikasjon.

To års garanti for reguleringsventil Type 8802

Vårt løfte: Gjennomprøvd kvalitet. Vi tilbyr to års garanti for reguleringsventilen Type 8802 (unntatt slitedeler; gjelder for ELEMENT serien).

Type 8802

ELEMENT Continuous-reguleringsventilsystemer – oversikt

Type 8802
  • Integrert automatisering med ledende teknologi
  • Lang levetid og vedlikeholdsfri drift
  • Utmerket reguleringsytelse, spesielt for skrå- og rettseteventil

Min sammenligningsliste