Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Bürkert Virtuell Utstilling

Bürkert har forståelse for at det har blitt meget krevende å besøke fagmesser, både økonomisk og tidsmessig. Vår virtuelle utstilling, en helt oppslukende 3D-opplevelse, sparer deg for både tid og penger, ved å la deg ta en virtuell omvisning med våre nyeste produkter uten å forlate skrivebordet ditt.

Besøk Bürkert virtuelle utstilling fra skrivebordet ditt.

Selv om vi fortsatt er veldig opptatt av å støtte utvalgte messehendelser, ønsket vi å tilby en alternativ opplevelse som kan appellere til et bredere publikum utenfor rammen av et utstillingssenter. Derfor har vi utviklet en tidsbesparende løsning som innebærer null kostnader, reiser eller innsats for våre kunder å delta.

En virtuell omvisning av våre produkter og tjenester

Som en teknologisk avansert, fremtidsrettet organisasjon, søker Bürkert kontinuerlig etter måter å innovere på. Selv om det regelmessig resulterer i utvikling av banebrytende nye produkter, strekker det seg også til hvordan vi kommuniserer disse gjennombruddene.

Av denne grunn har Bürkert opprettet en digital messestand som gir en virtuell omvisning av våre nyeste produkter. Den realistisk 3D-gjengitte utstillingsstanden er delt inn i åtte seksjoner som dekker de fire hovedproduktområdene våre – vann, gass, hygienisk og mikro – samt nye produkter, eShop, FLOWave-gjennomstrømningsmålere, og systemer.

Ved å klikke på en av disse åtte delene av standen, vises et bord fylt med relevante produkter. Ikke bare kan du klikke på produktet for å få en beskrivelse av dets spesifikasjoner og det aktuelle databladet, men du kan også se demonstrasjonsvideoer og laste ned produktbrosjyrer.

I tillegg kan vårt salgsteam nås via e-post for å åpne en dialog om applikasjonen din og produktkravene. I tillegg kan den siste versjonen av hele Bürkert Select-katalogen lastes ned direkte fra utstillingen for å se hele vårt produktsortiment.

For mer informasjon om Bürkert virtuell utstilling, eller for å diskutere noen av våre produkter eller tjenester mer detaljert, ta kontakt med Bürkert-salgsteamet i dag.

Formular

Kontakt Salg

Burkert Norway AS

Hvamstubben 17

2013 Skjetten

TLF: 63 84 44 10

FAX: 63 84 44 55

Min sammenligningsliste