Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

CUT – Membran- og modulvirksomheten

Opprinnelsen til CUT Membrane Technology GmbH går tilbake til 2004. CUT er et innovativt og dynamisk selskap som produserer membraner og moduler for å separere flytende medier. Praktisk rådgivning ved utlegging og planlegging av filtreringsanlegg og forskjellige serviceytelser har vært en integrert del av vårt tjenestetilbud helt fra starten av.

Skriv ut
CUT Logo

Med ti års erfaring innen prosessteknikk, spesielt innen den komplekse prosessindustrien, har vi alltid hele prosessen i tankene. 

Et solid partnerskap

Siden 2013 har CUT vært et datterselskap av Christian Bürkert GmbH & Co. KG. Sammen ønsker vi å utvide produkt- og tjenestetilbudet vårt, og tilby filtreringssystemer og tilhørende tjenester til våre internasjonale kunder og kunder med høye krav til kvalitet.

I Erkrath ved Düsseldorf produserer vi utallige rør-, hulfiber-, PP- og spiralviklingsmoduler for forskjellige bruksområder innen kjemi, miljøteknikk, næringsmidler, metallbearbeiding og mye mer. Vi utstyrer disse modulene i stadig større grad med membraner fra egen produksjon. Dette gjør at vi kan oppfylle kravene fra kundene våre på en optimal måte.

I tillegg utfyller CUT og Bürkert hverandre når det gjelder bedriftskultur, og vi er alltid bevisst vårt sosiale ansvar. På denne måten kan vi med framsynthet og ved å være proaktiv tilby våre kunder optimale løsninger og bidra til å sikre og bygge opp arbeidsplasser i Tyskland. Derfor ble plasseringen til CUT i Erkrath definert som senteret til filtreringsaktiviteten til Bürkert Gruppen, og det eksisterende teamet ble betydelig forsterket.

I tillegg til ansvarsbevisste og godt utdannede medarbeidere er topp moderne produksjonsanlegg samt stadig forbedring av testanleggene og testmetodene den beste garantien for topp kvalitet.

Er du på jakt etter en individuell løsning til din spesielle prosess? Da ser vi fram til å kunne tilby deg våre beste membranløsninger også i fremtiden!

CUT Solutions

 

Skaff mer informasjon

Bürkert - Logo

Kontor

CUT Membrane Technology GmbH
Feldheider Str. 42
D-40699 Erkrath
Telefon +49 2104 176320
Faks +49 2104 1763222
Epost svygengvba@ohexreg.pbz

Min sammenligningsliste