Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

Bürkert Innovasjons-senter

Bürkert Innovasjons-senter skaper en langsiktig teknologisk basis

Ved siden av de eksisterende forsknings- og utviklingsstedene, driver Bürkert siden oktober 2012, et senter for forskning og utvikling også i universitetsbyen Karlsruhe. Det nye innovasjons-stedet vier seg hovedsakelig til følgende tre hovedarbeidsområder:

 

Styrke av produktutviklingen

Innenfor dette hovedområdert arbeider medarbeidere innen området elektronikk- og softwareutvikling, konstruksjon og prosjektledelse hånd i hånd med forsknings- og utviklingsteam for prosessteknikk. Innovasjons-senterets oppgave er å utvikle de tilhørende drifts- og styringssystemene.

 

Sentral simulering

Med sin nye knowhow og tilsvarende utstyr, som består av kraftige datamaskiner og simuleringssoftware, tilbyr spesialister på fluid- og struktursimulering støtte til alle forsknings- og utviklingsteamene. I tillegg støtter dette området av Innovasjons-senteret også filialene Engineering & Consulting (E&C).

 

Forskning og utvikling

Forskningsprosjekter innen områdene materialer, aktuatorer og optikk styrker Bürkerts langsiktige teknologiske basis. I tillegg oppstår en overføring av viten i samarbeid med forskningsinstitusjoner.

Min sammenligningsliste