Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

Type 2380 – en allsidig medie-separert ventil

Bürkert presenterer hygienisk 2-veis belg-reguleringsventil for små flowmengder

Med Type 2380, viser Bürkert at det er mulig å kombinere standard varianter og spesialtilpassede løsninger i ett avansert ventilkonsept. Den kompakte belg-reguleringsventilen med et hygienisk design, for nøytrale og aggressive medier, åpner opp muligheter for mange applikasjoner, inkludert modulære løsninger.

Den nye 2-veis belg-reguleringsventilen fra Bürkert er en pneumatisk aktuert prosessventil, med en enkeltvirkende membran aktuator. En PTFE belg sikrer en pålitelig separasjon av mediet, fra aktuatoren. Ventilen er konstruert i samsvar med kravene til hygienisk design og er ideel for krevende reguleringsoppgaver ved små flowmengder, der membranventiler ikke kan brukes. Egnede applikasjoner kan være bl.a: food and beverage, pharmasøytisk og biopharmasøytisk, kosmetikk og kjemisk. Reguleringsventilen kan fåes fra DN6 til DN20 og kan kombineres med setestørrelser fra 3 mm til 10 mm. Ventilen har lavt  internt volum, noe som resulterer i kompakt design og rask responstid.

Mange kombinasjoner

Belg-reguleringsventilen er et nytt tillegg til ELEMENT system som i kombinasjon med 869x positioner, prosesskontroller fra ELEMENT serien, forskjellige tilkoblinger (flens, clamp og sveiseender) og et stort utvalg ventilkropper og blokkløsninger, kan tilpasses modulære system med mange valg. Type 2380 er designet for reguleringsfunksjoner som kontroll av gasser i fermenteringsprosesser og bioreaktorer, så vel som doseringsapplikasjoner med små flowmengder. Med utgangspunkt i denne ventiltypen har våre eksperter hos Bürkert utviklet en innovativ løsning for nitrogen blanketing i flytende lagrirngstanker eller fermentere. Blokkløsningen består av trykksensor, to belg-reguleringsventiler og to ELEMENT positionere. I motsetning til tidligere reguleringsløsninger tilgjengelig på markedet, vil denne løsningen forhindre kontaminering, skumming og rengjøringsproblemene som er kjent i fermentere.

Min sammenligningsliste