Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

Presis, hygienisk og dynamisk regulering

Bürkerts økende produktspekter inkluderer elektriske 2-veis membranventiler

electromotive 2 way membrane valves Type 3363 3323

Bürkert har økt produktfamilien til elektriske prosessventiler - til å inkludere membranventiler. Type 3323 On-Off ventiler og Type 3363 reguleringsventil er to nye medlemmer i Bürkerts familie av elektriske ventiler, som – spesielt for applikasjoner uten tilgjengelig trykkluft – setter en ny standard med tanke på yte-evne, stabilitet og kostnadsbesparing.

Ventiler med elektrisk aktuator er ideell for applikasjoner som enten ikke trenger trykkluft, eller hvor trykkluft ikke er tilgjengelig. Ventilene har meget høy reguleringsnøyaktighet og veldig dynamisk regulering, noe som gjør det mulig å nå settpunkt nøyaktig og hurtig, med en hastighet på 4 mm/s. Maks lukketid er under 4,5 sekunder. Integrerte pilotventiler fjerner behovet for reguleringsskap, samt rør og elektriske tilkoblinger for trykkluften. Det elektriske driftsprinsippet reduserer vedlikeholdsintervaller, noe som igjen reduserer vedlikeholdskostnader.

Sikkerhet er øverste prioritet

Den elektriske aktuatoren kan kombineres med diverse av standardkroppene til Bürkerts pneumatiske serier. Elektriske ventiler er veldig kostnadseffektive, grunnet de veldig lave energikostnadene. En spesiell fordel er systemet som holder ventilposisjonen, uten ekstra energiforbruk. Hvis strømmen blir borte, kan man få ventilen i "safe-posisjon" via det valgfrie SAFEPOS batteriet. Sikkerhets-posisjon kan også tilpasses til den spesifikke prosessen. En mekanisk posisjonsindikator med et 360° LED, indikerer ventilposisjon og status til enhver tid.

Hygienisk, høy kvalitet og slitesterk

Type 3323 / 3363 membranventiler (også for feltbus) består av kun høy-kvalitetskomponenter. Lineær bevegelse er utført av en børsteløs DC motor med planetary gir, via en lavfriksjons- permanent smørt kule-skrue. Dette forhindrer også de negative effektene fra trykkstøt, som kan skje på pneumatiske aktuatorer. Den robuste, pulverlakkerte aluminiumskroppen med IP65/IP67, er et lukket design som er enkelt å rengjøre. On/Off og reguleringsventilene er motstandsdyktige for vær, støt og vibrasjoner, noe som gjør de ideelle til bruk i barske omgivelser.

Ideell for hygieniske applikasjoner

De nye Bürkert elektriske membranventilene kan fåes som On/Off ventil (Type 3323) og som reguleringsventil (Type 3363), med størrelse opptil DN50. FDA, USP og EHEDG kompatible ventiler passer spesielt til cleanroom, fylling, pakking og CIP/SIP applikasjoner i de farmasøytiske- og helse-sektorene, for bruk på meierier og i kosmetisk industrier, og for industriell vannbehandling. Når trykkluft ikke er tilgjengelig, eller ønskelig, er elektriske ventiler ideelle.

Min sammenligningsliste