Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

De beste komponenter for automatisering av din prosess

Bürkert og Siemens kombinerer sin ekspertise

Valve island Burkert

Et strategisk mål ved et partnerskap mellom Bürkert og Siemens, er maks system-muligheter og prosess-stabilitet for pneumatiske kontrollere. Resultatet av samarbeidet er den nye Type 8647 AirLINE SP ventiløy, som er kompatibel med Siemens I/O system SIMATIC ET 200SP.

Den allsidige ventiløyen ble utviklet for bruk i food & beverage, farmasøytiske og kosmetiske industrier, samt i vannbehandlings-systemer. For å spare plass, kan den monteres i skap sammen med forskjellige Siemens moduler, for å kontrollere opptil 64 ventilfunksjoner. Ventilene er direkte koblet til Siemens I/O systemet. Dette muliggjør rask og sømløs integrering, både ved montering og senere, ved overvåking under drift. Display av antall switching cycles gjør at forebyggende vedlikehold er optimal samt at nede-tid og slitasje er minimal. Ventilene er såkalt "hot-swap" og kan skiftes under drift.

Status informasjon sikrer rask reaksjon

Type 8647 AirLINE SP ventiløy har trykkfølere og LCD, som viser detaljert statusinformasjon, som posisjon på pilot- og prosessventiler direkte på enheten – både ved ikoner og vanlig tekst. Dette gjør at feil oppdages og fjernes raskt. Bruken av ring topologi og Media Redundancy Protocol (MRP) sikrer fortsatt drift av system, skulle en communikasjonklient feile. Dette øker systemtilgjengeligheten og sikrer påliteligheten til kundens prosess.

Miksing av medie er umulig

Som alle Bürkert ventiløyer, har Type 8647 en viktig sikkerhetsfunksjon: tilbakeslagsventil i eksoskammer. De sikrer pålitelig drift på pilotventiler og aktuatorer, ved å hindre trykktopp. Dette eliminerer muligheten for å mikse forskjellige medier.

Min sammenligningsliste