Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

Vi må ta en prat – kommunikasjon på alle kanaler

Kommunikasjon er en sentral del av livet, og en grunnleggende forutsetning for funksjonerende forretningsforhold. Vi tenker ofte at vi snakker «samme språk», men uttalelser og budskap blir ofte tolket og bearbeidet på forskjellige måter. Hos Bürkert vil vi gjerne forstå hva du ønsker, slik at vi kan finne frem til løsninger sammen.

Som ved utvikling av et individuelt prosjekt, kan du også stole på at det foreligger en partnerskapsbasert tilnærming til kommunikasjon. Vi møtes her i øyehøyde og setter pris på en tillitsfull utveksling. For kun den som snakker «samme språk» og «forstår» hverandre, kan nå mål sammen.

Vi er der for deg!

Den digitale tidsalderen har enorme virkninger på kommunikasjonen, og ikke minst arbeidshverdagen. Det er mulig å kommunisere med Bürkert via mange ulike kanaler. Men dette betyr ikke at personlig kontakt ikke er mulig – du velger hvordan du vil ta kontakt med oss:

 Skriftlig forespørsel

Produkt- og kjøpsrådgivning over telefon

Støtte ved tekniske spørsmål
 

Din kundeportal My Bürkert

I kundeportalen My Bürkert finner du din personlige kontaktpartner. Hvis du trenger informasjon og dokumenter for bestillingene og tilbudene dine utenfor forretningstidene våre, finner du disse i de respektive områdene i My Bürkert. Følgende korte video gir deg en oversikt over de ulike funksjonene i Bürkerts kundeportal:

Registrer deg for å dra nytte av de digitale fordelene uten at det begrenser den personlige kontakten.

Er du aktiv over hele verden og leter etter en lokal kontaktpartner fra Bürkert?

Med kontorer over hele verden er vi alltid i nærheten – ta gjerne kontakt med våre lokale avdelinger.

Foretrekker du digitale bestillinger?

Nettbutikken vår er åpen hele døgnet:

Din mening er viktig

Tilbakemeldinger og reguleringsventiler har mer til felles enn man tror: Strømmen skal ikke bare bli stoppet og komme på riktig sted. Doseringen overlater vi til deg ;)

Bare bruk en av Bürkerts kommunikasjonskanaler eller tilbakemeldingsskjemaet vårt, og la oss ta en konstruktiv, kontinuerlig samtale:

Formular

Tilbakemelding

Vi imøteser deres tilbakemelding

Min sammenligningsliste