Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Ventilterminal type 8653 AirLINE Field med IO-Link-grensesnitt

Vår nye ventilterminal type 8653 AirLINE Field er nå også tilgjengelig med IO-Link-grensesnitt. Finn ut mer om fordelene.

Skriv ut

Enkel overføring av parameter- og diagnosedata - med type 8653 AirLINE Field

Få tilgang til apparatdataene når som helst med vår nye ventilterminal type 8653 AirLINE og overvåk prosessstatusen til anlegget ditt.

Takket være den nå tilgjengelige versjonen med IO-Link, kan både sykliske prosessdata og asykliske parameter- og diagnosedata overføres mellom ventilterminalen og det overordnede automatiseringssystemer og forenkler dermed overvåkningen av anlegget ditt.

Ventilterminalen type 8653 er i tillegg videre tilgjengelig i Bürkert-systembuss- og CANopen-utførelse og kan takket være beskyttelsestype IP65/67 også brukes utenfor koblingsskapet.

Dine fordeler oppsummert

✓ Fleksibel planlegging av anlegget ved montering nær ventilen
✓ Enkel overføring av parameter- og diagnosedata
✓ Alltid oversikt over vedlikeholdstidspunktet
✓ Raskt apparatbytte ved vedlikehold av anlegget
✓ Enkel idriftsettelse og kabling

Alltid oversikt over vedlikeholdstidspunktet

Øk tilgjengeligheten til anlegget ditt med forutsigbart vedlikehold av apparatene dine. Med de utvidede diagnosefunksjonene til ventilterminalen, som for eksempel NAMUR-status eller koblingsyklussteller for pilotventiler / aktuatorer, har du alltid oversikt over det optimale vedlikeholdstidspunktet for anleggskomponentene dine.

Dra nytte av økt fleksibilitet i anlegget ditt med ventilterminalen type 8653 AirLINE Field. Finn ut mer om fordelene til type 8653.

Min sammenligningsliste