Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Trykkregulator type 8763 for presis trykk-tid-dosering i mikroliterområdet

Det rette trykket er avgjørende ved trykk-tid-doseringen. Vår nye trykkregulator type 8763 ble utviklet spesielt for denne oppgaven. Informer deg om fordelene.

Skriv ut
Typ 8763

Enten det gjelder prosessfylling av små mengder eller doseringsapplikasjoner i området In-vitro-diagnostikk og genforskning – den eksakte trykkreguleringen er avgjørende ved trykk-tid-doseringen.

Når doseringsmengdene er svært små og dermed også trykkforskjellene fra dosering til dosering er små, blir trykkreguleringen til en utfordring.

For å oppfylle denne oppgaven, har vi utviklet en trykkregulator, som egner seg spesielt for gjennomstrømninger i mikroliter-området(μl) .

«Trykkregulatoren type 8763 lukker gapet i vår produktportefølje for presis trykk-tid-dosering. Den viser styrkene sine særlig i bruk sammen med våre hurtigkoblende mikrodoseringsventiler, som for eksempel type 6712, 6650 eller 6724. Dette gjør det mulig for oss å tilby alle komponenter for denne anvendelsen», betoner Michael Hartte, produktsjef Microfluidics.

Hvorfor det er så viktig med det rette trykket ved trykk-tid-doseringen

Hovedoppgaven til trykkregulatoren består i å holde trykket til bæregassen i doseringstanken på riktig nivå, da dette har en direkte innflytelse på doseringsresultatet.

Type 8763 er i stand til å øke og redusere trykket aktivt for å opprettholde det spesifiserte nominelle verdien. Slik kan en høy repeterbarhet oppnås og prosessmediet doseres ressursbesparende og kostnadseffektivt – helt uten unødvendig forbruk av bæregassen.

Dine fordeler oppsummert

✓ Repeterbar og presis dosering av små mengder
✓ Reaksjonstid i millisekund-området
✓ Aktiv trykkavlastning via lufteventil
✓ Ressursbesparende omgang med bæregassen

Utførelser & trykkområder

Regulatoren er tilgjengelig i en analog og digital variant (büS) i hver tre trykkområder:

Bestill nå og dra nytte av fordelene med trykkregulatoren type 8763.

Min sammenligningsliste