Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
bürkert
 

Tips for nedlasting av 3D-modeller

Ønsker du å finne og laste ned passende 3D-CAD-data til dine Bürkert-produkter? Med vår trinn-for-trinn-veiledning finner du raskere den ønskede filen.

Hvordan må du gå frem ved nedlasting av 3D-modeller?

Vi stiller CAD-data til din disposisjon på vår nettside via plattformen CADENAS. På grunn av vår produktvariasjon tilbyr vi kun et utvalgt sortiment med CAD-data som kan hentes frem direkte på de respektive sidene med artikkelinformasjon. Dersom du trenger en 3D-modell utenfor dette sortimentet, kan den settes sammen på bakgrunn av de produktspesifikke egenskapene fra deg. Dermed finnes de to ulike fremgangsmåter for å komme til din 3D-modell:

 1. Finn 3D-modellen på bakgrunn av identnummeret: 
  ✓ Sjekk først om det tilbys en CAD-modell på siden med artikkelinformasjon om din utvalgte artikkel. Modellen kan hentes frem via knappen «Åpne CAD-modell». Her gir vi deg en detaljert forklaring på fremgangsmåten.
 2. Filtrering av 3D-modellen på bakgrunn av produktspesifikke egenskaper: 
  ✓ Er ingen CAD-modell integrert på siden med artikkelinformasjon om det ønskede produktet? 3D-modellen til artikkelen står da ikke umiddelbart til disposisjon for nedlasting. I dette tilfellet kan 3D-modellen filtreres ut fra produktspesifikke egenskaper. Tips og triks om temaet finner du her.

Vi jobber kontinuerlig med å utvide antallet tilgjengelige 3D-modeller. Våre kolleger på den tekniske avdelingen besvarer gjerne dine spørsmål.

1. Finn din 3D-modell på bakgrunn av identnummeret

Finn ut enkelt om CAD-data for din artikkel kan hentes frem umiddelbart på siden med artikkelinformasjon:

 1. Angi først identnummeret på søkelinjen og velg produktet blant søkeresultatene.
 2. Sjekk bildeoversikten under produktbildet for å se om det foreligger en CAD-modell.
 3. I tilfelle velger du knappen «Åpne CAD-modell».

Foreligger det en CAD-modell til artikkelen? Vi forklarer deg gjerne den enkelte trinnene videre med et eksempel: La oss legge til grunn at du ønsker å laste ned en 3D-modell i STEP-format til en Bürkert 2/2-veis magnetventil type 6281 med identnummeret 221858. I det etterfølgende kan du følge veiledningen trinn for trinn for å fullføre nedlastingen av 3D-modellen:

 • Step 1:

  Select the icon for "CAD models" under the product photo.

 • Step 2:

  The product photo is replaced by a new button. Here you click on "Open CAD model".

 • Step 3:

  If you have not yet logged in, you will be asked to do so now. If you do not have a user account for Bürkert Online Services yet, you can register in just a few steps.

 • Step 4:

  In logged in state, a new window appears. Click the grey button here to open the CADENAS portal in a new tab.

 • Step 5:

  The article data is displayed and the preview of the model appears on the righthand side.

 • Step 6:

  By clicking on the menu you can switch between different display formats in the preview, for example between a 2D or 3D view.

 • Step 7:

  Now select your desired formats via the navigation item "Add formats".

 • Step 8:

  In this example, you would now select "STEP AP214 (3D) - Download".

 • Step 9:

  Now click on the button "Generate CAD MODEL". The model is loaded in the background. Then click on "Download".

 • Step 10:

  The CAD files are usually displayed as a zip file during the download and directly after completion at the left, lower edge of the screen. This is also automatically located in the download folder of your computer.

2. Filtrer din 3D-modell på bakgrunn av produktspesifikke egenskaper

Er ingen 3D-modell som er direkte tilordnet ditt ønskede identnummer tilgjengelig, så vises ingen knapp for CAD-modellen på siden med artikkelinformasjon. 

I dette tilfellet tilbyr vi deg som et alternativ å sette sammen din CAD-modell selv på bakgrunn av produktspesifikke egenskaper.

Før du starter bør du ha følgende parat:
✓ Tilhørende typenummer for den utvalgte artikkelen
✓ Produktspesifikke data om artikkelen

Også her kan fremgangsmåten forklares best med hjelp av et eksempel. La oss legge til grunn at du trenger en 3D-modell av Bürkert 2/2-veis-magnetventilen av typen 6027. I dette tilfellet angir du produktets typenummer på søkelinjen til Bürkerts nettside. Hvert identnummer fra Bürkert er tilordnet en type. Dersom du ikke er kjent med typenummeret, finner du dette på typeskiltet til ditt Bürkert-produkt, eller ved å angi identnummeret på vår nettside:

 

Velg produkttype 6027 for å komme til siden med typeinformasjon. I den følgende videoen viser vi deg hvordan du kommer til din 3D-modell med hjelp av et par tips og triks:

Trenger du hjelp med nedlastingen av en 3D-modell?

Vi hjelper deg gjerne videre. Bruk en av våre mange kontaktmuligheter eller henvend deg til din kontaktperson hos Bürkert:

Du har sett nærmere på våre CAD-modeller og valgt et produkt fra Bürkert? Bestill dette ganske enkelt i vår eShop:

 

Min sammenligningsliste