Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Pneumatisk svingdrev type 2053 for hygieneområdet

Det pneumatiske svingdrevet type 2053 muliggjør en automatisert betjening av kuleventiler og stengeventiler i det hygieniske miljøet. Finn ut mer om fordelene.

Den nye type 2053 kompletterer de eksisterende svingdrev-porteføljen fra Bürkert med sin kompakte og sylindriske utforming.

I tillegg utmerker den seg spesielt med et hus i rustfritt stål samt en intern styreluftføring mellom styringsenheten og drevet. Dermed egner den seg ikke bare for plasskritiske applikasjoner, men er på grunn av den enkle rengjøringen også forhåndsbestemt for bruk i områder som matindustri eller farmasøytisk, hvor spesiell hygiene og renslighet er avgjørende.

Funksjonsmåten il det pneumatiske drevet

Det pneumatiske svingdrevet type 2053 muliggjør en automatisert betjening av kuleventiler og stengeventiler. Derved blir en lineær løftebevegelse til drivstempelet omgjort i en 90°-dreiebevegelse til drivakselen.

Med standard- og ELEMENT-grensesnitt

Takket være det foreliggende standard-grensesnittet iht. ISO 5211 kan vanlige kuleventiler og stengeventiler kobles til direkte på drevet.

Type 2053

I tillegg har type 2053 et ELEMENT-grensesnitt, som gjør at den også er kompatibel med Bürkert-stillingsregulatorer & -styrehoder av serien type 8691, 8692, 8693 og 8694. Dermed egner den seg både for stillingsindikering og for reguleringsapplikasjoner i rammen av den desentrale automatiseringen, som f.eks. reguleringen av gjennomstrømningen.

Dine fordeler oppsummert

✓ ELEMENT-grensesnitt muliggjør desentral automatisering
✓ Enkel integrering av enheter på grunn av standardisert grensesnitt iht. ISO 5211
✓ Forhåndsbestemt for hygieniske applikasjoner og enkel rengjøring takket være hus i rustfritt stål
✓ Lavt plassbehov pga. kompakt utforming

Få vite mer om type 2053 nå.

Min sammenligningsliste