Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
Bürkert - nært deg
Kontor /1
 • Hovedkontor
 • Hovedkvarter
 • Systemhaus
 • Forhandler
 • Kontor
 • Anlegg
 • Logistikksenster
bürkert
 

Nytt kommunikasjonsgrensesnitt for styrehodet type 8681

I tillegg til kommunikasjonsgrensesnittene AS-Interface (AS-i) & DeviceNet er vårt styrehode type 8681 nå også tilgjengelig med IO-Link eller Bürkert-systembuss (büS) / CANopen.

Skriv ut

Styrehode type 8681 med IO-Link eller Bürkert-systembuss / CANopen-grensesnitt

Den økende digitaliseringen av produksjonsprosesser medfører høyere krav til den digitale datautvekslingen mellom prosessventiler og den programmerbare logiske styringen (PLS). Stadig større mengder av prosess-, apparat- og diagnosedata må overføres til den overordnede styringen.

For å oppfylle disse kravene er vårt styrehode type 8681 nå også tilgjengelig med kommunikasjonsgrensesnittet IO-Link eller Bürkert-systembuss (büS)/CANopen i tillegg til utførelser med AS-i & DeviceNet.

Styrehoder representerer bindeleddene mellom prosessventilene i feltnivået og anleggsstyringen. I rammen av desentraliserte automatiseringskonsepter overtar de hele den pneumatiske styrings-, tilbakemeldings- og diagnosefunksjonen til busskommunikasjonen.

Dine fordeler med vårt universelle styrehode type 8681

✓ Kompatibel med de fleste hygieniske prosessventiler
✓ Rask og enkel apparatkonfigurasjon & -tilkobling sparer tid
✓ Integrerte diagnosefunksjoner muliggjør kostnadseffektive vedlikeholdsintervaller
✓ Raskt apparatbytte ved service og vedlikehold av anlegget
✓ Enkel idriftsettelse og kabling

Kompatibel med mange standard ventiltyper

Styrehodet type 8681 er universelt tilpasningsdyktig og kan kombineres med de fleste standard ventiltyper for hygienekritiske områder, som f.eks. sperreventiler, kuleventiler og enkel- og dobbelseteventiler.

Enkel planlegging av vedlikeholdstidspunktet

De programmerbare diagnosefunksjonene gjør at vedlikeholdskrav, som grenseverdier for antall koblingssykluser eller driftstimer, kan defineres spesifikt for den automatiserte prosessventilen og administreres via styrehodet. Slik kan vedlikeholdsintervallene til dine ventiler optimaliseres og uplanlagte nedetider unngås.

Enkel å integrere i eksisterende feltbuss- og automatiseringssystemer

Takket være det nye grensesnittet kan type 8681 enkelt integreres i alle vanlige automatiserings- og feltbuss-systemer. Kablingen utføres med standardkabler og M12-pluggkontakter, noe som betyr at styrehodene kan installeres raskt og enkelt - uten risiko for kablingsfeil.

Optimaliser datautvekslingen mellom prosessventiler og kontrollnivået nå med våre styrehoder av typen 8694 med IO-Link.

Type 8681

Styretopp for hygieniske ventiler

Type 8681
 • Universell driftadaptasjon til hygieniske prosessventiler
 • Berøringsfri målesensor med 3 koblingspunkter (Teach-In-funksjon)
 • Statusvisning som lyser i farger
 • Håndbetjening på lukket hus
 • Kommunikasjonsgrensesnitt AS-interface, DeviceNet (valgfritt)

Også tilgjengelig som Bürkert-systembuss-variant

I tillegg til IO-Link-, AS-Interface og DeviceNet er styrehodet 8681 nå også tilgjengelig med büS-kommunikasjonsgrensesnittet. Dette grensesnittet tillater styrehodene å kommunisere med hverandre og alle andre büS-kompatible apparater. Dermed kan anlegget ditt enkelt planlegges og vedlikeholdes.  

Integrering i Industrial-Ethernet-nettverk takket være ME43-gateway

Som følge av Industri 4.0 blir også Industrial Ethernet stadig mer populært. Kombinasjonen av büS/CANopen med gateway type ME43 gjør det mulig å utnytte fordelene til Industrial-Ethernet-kommunikasjonen også for apparater som ikke har et integrert Industrial-Ethernet-grensesnitt. Slik kan prosessventiler integreres enkelt og kostnadseffektivt i ditt automatiseringssystem.

Er du klar for Industri 4.0? Finn ut mer om tilkoblingsmulighetene til vår type 8681 med büS/CANopen.

Min sammenligningsliste