Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Nye diagnosefunksjoner og EX-godkjenning for ventilterminal type 8652

Funksjonsomfanget til vår ventilterminal type 8652 er blitt utvidet. I tillegg til en EX-godkjenning tilbyr type 8652 nå også nye diagnosefunksjoner, som sørger for mer sikkerhet i prosessen din.

Skriv ut

Vår ventilterminal type 8652 er nå tilgjengelig med godkjenning for eksplosjonsfarlig område iht. ATEX / IECEx sone 2 og et utvidet funksjonsomfang.

I tillegg til en integrert nettserver for tilgang til prosessdata, inkluderer innovasjonene også nye diagnosefunksjoner som sørger for mer sikkerhet i prosessen din. Dermed er type 8652 nå tilgjengelig både med en trykkmålemodul og en integrert overvåkning av koblingstider .

Nye funksjoner til type 8652

Økt prosessikkerhet med trykkmålemodul

Takket være den integrerte trykksensoren for kontinuerlig overvåkning av den pneumatiske trykkforsyningen blir trykkfall eller -svikt raskt registrert. På denne måten kan assosierte ventilfeil oppdages i tide og feilproduserte batcher unngås. Finn ut mer om våre ventilterminaler type 8652 med trykkmålemodul nå.

Integrert overvåkning av koblingstider for prosessventiler

Den nye integrerte overvåkningen av koblingstider ved hjelp av integrert digitalinngangsmodul muliggjør en systemuavhengig overvåkning av koblingstidene til hver enkelt aktuator.

Hvis en ventilkobling fører til en overskridelse av den innstilte koblingssyklus-grenseverdien, sendes en varselmelding på displayet til ventilterminalen og via det tilkoblede bussystemet - slik at du til enhver tid kan følge med på vedlikeholdssyklusene dine og kan reagere lenge før det oppstår en systemsvikt.

Rask idriftsettelse takket være nettserver

Ved hjelp av den integrerte nettserveren til vår ventilterminal type 8652 med Ethernet-utførelse kan du enkelt foreta alle innstillingene, som er nødvendig for idriftsettelse, som for eksempel aktivere koblingssyklustelleren og fastlegge de tilsvarende grenseverdiene. I tillegg kan apparatstatusen til enhver tid leses av via nettserveren. Finn ut mer om våre ventilterminaler med Ethernet-utførelse.

Dine fordeler oppsummert

✓ Økt prosessikkerhet med nye diagnosefunksjoner
✓ Enkel idriftsettelse takket være integrert nettserver
✓ Forebyggende vedlikehold mulig gjennom overvåkning av koblingstider
✓ Ideell for eksplosjonsfarlige områder iht. ATEX / IECEx sone 2

Velg passende ventilterminal type 8652 i henhold til dine spesifikasjoner nå.

Min sammenligningsliste