Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

Ny ventilterminal type 8653 AirLINE Field introdusert

Vår nye ventilterminalfeltmodul type 8653 AirLINE Field gir et viktig bidrag til desentralisert automatisering – helt uten koblingsskap.

Skriv ut
Typ 8653

Nærmere handlingen - med type 8653 AirLINE Field

Den nye ventilterminalen type 8653 AirLINE Field er en kompakt, forhåndsmontert modulenhet, som i motsetning til konvensjonelle ventilterminaler takket være beskyttelsestype IP 65/67 også kan brukes utenfor koblingsskapet og dermed kan monteres enda nærmere prosessventilen.

Dette optimaliserer ikke bare trykkluftforbruket i prosessen, men reduserer også kostnadene i forbindelse med lange slangeforbindelser eller koblingsskap med hus som oppfyller hygieniske krav.

Sammenlignet med vanlige ventilterminaler krever AirLINE Field tydelig mindre plass i anlegget ditt, noe som åpner for helt nye muligheter ved installasjonen av pneumatiske forstyringsventiler i feltet.

Diagnosefunksjoner på et blikk

Det integrerte LC-displayet forenkler igangkjøringen og feildiagnosen. Slik får du raskt informasjon om apparatstatusen til pilot- og prosessventilene dine. I tillegg er det mulig med diagnosemeldinger til den overordnede styringen. Dermed kan du til enhver tid overvåke anleggets tilstand.

Sikre prosesser på feltnivå  

Seriemessige tilbakeslagsventiler i luftekanalene forhindrer uønsket kobling av prosessventilene ved trykkspisser.

Kommunikasjonen i lukket ringtopologi bidrar i tillegg til driftssikkerheten til anlegget og sørger slik for mer sikkerhet i prosessen.

Dine fordeler oppsummert

✓ Fleksibilitet i planlegging av anlegget ved montering nær ventilen
✓ Enkel idriftsettelse og vedlikehold
✓ Økt prosessikkerhet

Dra nytte av økt fleksibilitet i anlegget ditt med ventilterminalfeltmodulen type 8653 AirLINE Field. Finn ut mer om type 8653.

Min sammenligningsliste