Dele lenke via e-post
Ikke alle nødvendige felt var fylt
send epost
Bürkert - nært deg
Kontor /1
  • Hovedkontor
  • Hovedkvarter
  • Systemhaus
  • Forhandler
  • Kontor
  • Anlegg
  • Logistikksenster
bürkert
 

5 fakta om bruk av hurtigbestillingsfunksjonen

Oppdag de nye funksjonene og bytt til hurtigsporet! Med vår nye hurtigbestilling er det enda mer effektivt å bestille de ønskede Bürkert-produktene på nettet.

Vet du hva du vil ha? Da kan du gå til hurtigsporet for å fullføre bestillingen din. Mens vi opprettholder det grunnleggende konseptet med tre forskjellige bestillingsalternativer, har vi optimalisert layouten og strukturen, og lagt til smarte og nyttige funksjoner.

5 fakta for å få fart på bestillingen:

1. Hold oversikt i cockpiten: Oversiktlig organisering av bestillingsmulighetene på tre faner.

2. Velg den raskeste ruten: Med Autosuggest-funksjonen kommer du enda raskere til forslag på artikler.

3. Du kan stole på navigasjonen vår: Direkte kontroll av om artikkelen er riktig og om alternative produkter tilbys dersom det er tomt for en artikkel. Disse kan legges til direkte!

4. Også mellomliggende mål kan legges til: Opprett, lagre og utvid så mange lister du vil, og legg til artiklene i den med ett klikk. Eller last ned artikkellisten din.

5. Du kan også spørre oss om veien personlig: Hvis du har spørsmål, vises kontaktpersonen direkte (når du er logget inn).

Hva er det nøyaktig som har forandret seg?

1. Bedre orientering gjennom klar ordning av bestillingsalternativene:

Vi har beholdt alle tre muligheter for hurtigbestilling og ordnet dem på en oversiktlig måte i en fanestruktur. Du får full oversikt. Alle påfølgende utvidelser kan brukes for alle tre bestillingsvarianter.

 

2. Autosuggest-funksjonen gir et enda mer komfortabelt og sikkert valg:

Artikkelforslag kommer opp når du har skrevet inn et par tall. Da blir det raskere å velge ønsket produkt. I tillegg tilbyr artikkelbildene ekstra orientering ved valg av produkt.

 

3. Umiddelbar validering og korrigeringsforslag når man taster inn opplysninger.

Merknader om artikkelnumrene du har tastet inn, gir viktig og nyttig informasjon om artiklene og deres status. I tillegg har du mulighet til å korrigere det du har tastet inn. Dersom noe allikevel går galt, kan du slette en linje eller hele listen med ett lite klikk.

 

4. Integrert liste- og Downloadfunksjon:

Man kan opprette så mange lister med individuelle betegnelser man ønsker (f.eks. for ulike prosjekter) direkte fra hurtigbestillingen. Produkter fra hver liste kan legges direkte i handlekurven.

Ved hjelp av Downloadfunksjonen for artikkellister blir gjentakende bestillinger enda lettere. Når ønskede artikler er valgt, kan du laste dem ned med to klikk og lagre dem som liste. Det finnes to ulike lister: Kortliste og detaljartikkelliste. Opprettede lister kan brukes til gjentakende bestillinger eller andre oppgaver.

 

5. Ta det personlig:

Innloggede brukere kan se kontaktopplysningene for Bürkert-kontaktpersonen din, slik at du raskere kan få svar på spørsmålene du har, samt få nyttig informasjon ved behov.

 

Prøv det ved neste bestilling – du kommer til å like hvor effektivt og enkelt alt er:

Min sammenligningsliste